skånerapport

Hej och välkommen.

Nu är jag på mitt nya landställe i Skillinge :D:D:D
Amis är på Mauritius, Calle utanför Zenegal, Anna på väg till Riga..men för tillfället är jag inte ett dugg avundsjuk. vi har det så himla bra här.

Mamma och jag flög ner till Malmö imorse, sen rusade vi igenom flygplaten för att ta en taxi till Svedala, där Pågatåget skulle ta oss till Simrishamn. Vi åkte förbi diverse småbyar, sedan stannade vi i Tomelilla i kanske 10 minuter. När tåget började rulla igen, så rullade det tillbaka åt samma håll som vi kom ifrån!! Nervösa över att vi missat något slags byte eller nåt, grabbade vi tag i konduktören. Men det här var även hennes oskuldsrutt så här långt söderut med Pågatåget, så hon var lika förvirrad hon..haha...Men tåget svängde tydligen en hel massa och fortsatte söderut i alla fall, och fram kom vi ju som tur var=)
Väl framme i Simrishamn handlade vi massa god mat för vi tänkte laga ett recept från Cosmopolitan. Bön- och sesamsallad med stekt tonfisk. men mataffären i Simrishamn var inte fullt så välsorterad som hötorgshallen, så vi bytte sesamfröna mot solroskärnor och tonfisken mot kyckligfiléer..hehe..(supergott blev det i alla fall!) Jag förökte hitta receptet på internet för at kunna länka, men misslyckades. Om någon läser och dreglar, så finns det på sidan 172 i senaste Cosmopolitan=P

När vi efter en kvick tur i Olles Taxi äntligen kom fram till huset, som ligger ca en mil utanför Simrishamn, var jag tvungen att gå husesyn för jag mindes inte hur allt såg ut..och jag Ssstormtrivs! appropå storm var Andréa orolig över att hustaket skulle ha flugit av i stormen som svepte över landet i helgen. Men det var kvar, som tur var=). Sedan kom Kicki, Gunnar, Eddie och Olof över på fika. Dilba (hunden) sprang runt som tokig hah..sniffade i varje hörn och i alla sängar och soffor..gullebulle..

Sedan lagade jag och mamma vår middag, den blev otroligt god verkligen..u should try it! I tidningen stod det: "en snabbversion av den italienska klassikern tonfisk och bönor är en succé för de fiskälskande vattentecknen", de syftar alltså på Fiskarna, Kräftan och Skorpionen..men varken jag eller mamma är något av dessa stjärntecken..menmen det var en smakupplevelse ändå!
Vi satt och pratade om allt möjligt vid middagen, från missfall till mjölkallergi. Och mamma berättade sitt livs historia efter gymnasiet, det är verkligen roligt att höra vad man kan göra med sitt liv, det finns så oändligt många olika vägar! Mamma började liksom på banken, sen jobbade hon på KSSS Sjöbod i PK-huset och var ansvarig för italienska och franska märkens återförsäljning på modemässan flera år i rad. Men sedan pluggade hon socialvetenskap och jobbade med människor som blivit utvecklingsstörda i vuxen ålder. Men nu är hon i stället ekonomiansvarig på det privata vårdföretaget.. herregud vad man kan byta inriktning totalt! Hon började liksom plugga igen när hon var 40, och säger att det var bland de roligaste åren i hennes liv.
Jag har så många möjligheter som ligger för mina fötter..om lite mer än 200 dagar får jag ta steget över tröskeln. Fast jag har redan gått genom en ganska lång hall, jag menar att livet inte börjar i och med att jag tar studenten, det började för 17 år sedan. Eller kanske till och med i samma sekund som mamma och pappa skänkte mig en tanke. Redan då formades det som skulle bli jag, av deras förväntningar.

Mimp my darling, i natt fick jag ett sms av henne där hon bad mig strunta i skåne och följa med henne till Gotland i stället. Det hade varit väldigt väldigt mysigt det också, jag längtar faktiskt lite till Visby! Eller inte just nu för nu är det ju så bra här, men Café Boheme i Visby skule jag inte banga på.

Jag och mamsen (ojj det kallar jag henne aldrig!) gick en promenad runt i Skillinge, jag hittar verkligen inte hehe..Det finns väldigt många fina hus och mysiga gator och jag ska söka sommarjobb härnere nästa sommar. Det finns faktiskt två restauranger: Hamnkrogen och Skillingebörsen. Dessutom finns det en Ica-butik, en skeppshandel, och det ska starta en pizzeria i hamnen! herregud vilken exploatering haha..

rrassuuupp♥

längtan hit och längtan dit

 

jag skrev ett jättelångt inlägg som försvann..fan..nu kom ja precis hem från Mathilda, vi åt stengod middag, och massa godis, och kollade på the Hills have eyes..en brutal och dålig skräckfilm, se den inte.

Jag längtar så till Paris! jag tänker minsann åka dit nästa vår! fy fan va roligt det ska bli:),

Jag vill lära mig alla språk i hela världen. Tänk att kunna prata med alla människor som finns.

Jag vill lära mig alla språk i hela världen. Tänk vad många människors livshistorier man skulle kunna få berättade för sig.

Jag vill lära mig alla språk i hela världen. Tänk vad många olika syner på livet man skulle få ta del av.

Men jag börjar med franskan..
je veux apprendre toutes les langues dans le monde. Mais je vais commencer avec francais..

Imorgon åker jag till Skillinge, dit längtar jag också, ska få sova i vårt nya landställe för första gången!! så det är väl bäst att jag kryper till kojs nu..

rrassuuppp♥

ibland undrar man...

(c'est très drole que j'ai quelques lecteurs francaises, valentin alors..=P haha.., mais si delphine ou quelqu'un d'autre lit cette blogg, laissez un commentaire  s'il vous plait, vous me manquez!)

...vad jag går i för skola egentligen..den är bara för bra! Jois fastnade i bilkö och kom 40 minuter försent till matten i onsdags morse, så vi fick honom att lova att ta med fika nästa lektion, dvs fredag. När jag kommer inrusandes imorse 2 minuter försent, så står förstås inget fika framme..trist tänkte vi alla och öppnade moloket matteböckerna. Men så plötsligt låser Jois upp ett skåp och tar fram en termus, muggar, tepåsar och en korg med jättestora bullar!! Han hade visst fixat fika! så gulligt.. så skämtar han om att han ska släcka lampan, tända ljus icb läsa nalle puh. Eller vi trodde i alla fall allihopa att det var ett skämt, men icke sa nicke. Han gjorde det verkligen!! asssååååh! =) så himla mysigt..

En annan rolig sak är hur min syster träffade en kille på tunnelbanan! det är en lång men otroligt häftig historia..får en att börja tro på kärleken igen! tänk om någon kunde springa av tunnelbanan för min skull!!
Eller, tänk vad många man fått "lite för mycket ögonkontakt med" på tunnelbanan, tänk om man skulle ta med alla dom hem?! det skulle bli ett par stycken...

HÖSTlov..och storm på väg..spännande..



rrassuuupp♥

room with a view

Le commentaire du jour: - vous devez apprendre a ne répander pas vos jambes!
C'était ma prof de danse qui disait ce commentaire..peut-être ce n'est pas vrai en francais et personne ne comprend la plaisenterie, mais c'était très amusant pendant la classe..Alors je suis très fatigue et mon Francais n'est pas très bon maintenant..pardon!
Cette photo est prise à Kuala Lumpur en Malaisie, de notre chambre sur l'hotel, nous y avait une vue magnifique! mais le photo ressemble à lui est fait dans un ordinateur.
utsikt

gros bisous à mes lecteurs francais! Vous me manques mes chers Parisiennes!


halloweendag i skolan

Dagens kommentar fälldes av Gabriel på matten, eller egentligen är det en monolog/dialog med Jois.
Gabriel - Jag vet ju att jag har fel
men sen går han ändå upp och ska demonstera på tavlan att Jois genomgång är fel, att matteboken och alla har fel..haha...
det var i alla fall roligt dåå=P
Men dagen fylldes av sjukt många roliga saker..jag orkar inte ens berätta för jag vill gå och lägga mig, men kortfattat så fylldes scenen på samlingen av Hulken, en madrass, Napoleon, en gammal gammal gubbe, Jarlaplans egna etniska hora, en zigenare, malin baryard, en varg, Morticia från familjen Adams och Spice Girls!! en salig blandning..det var nog de roligaste och mest intensivt skrattande 30 minutrarna i mitt liv.

Husbandet:
Peder Berggren, alias madrass - synt
Pontus, alias mongoögon - trummor
namnlös rödtott som sjunger grymt och är allmänt skön, alias Napoleon - gitarr
platina blond galen skrikande men också allmänt skön, alias Hulken - sång (?)

husbandet på halloween

nu tänkte jag faktiskt sussa söttelisött!

rrassuuupp♥

godmorgon 25/10

nu sitter jag här i köket och väntar på att tåget ska gå..eller om jag ska va ärlig så bestämde jag mig precis för att ta ett senare tåg..då kommer jag två minuter försent..hoppas Jois inte låser dörren..
Anledningen till att jag ska ta ett lite senare tåg är att jag var tvungen att fixa min halloweenoutfit haha=P det är nämligen halloweentema i skolan idag..jag tror inte att så många kommer vara seriösa, det är inte jag heller, jag tar bara med mig ett par vingar och låtsas att jag är ängel..hrm...
men det är roligt att Viktor Vänner fixar sådana här småsaker, då syns dem i alla fall.

Nu är det bra nära till studenten, det känns galet läskigt. men också galet roligt.

Pussar och kramar till alla som förlorat någon när eller kär! och pussar och kramar till Erik och Ninni som visar att kärleken faktiskt finns..jag är så glad för deras skull!=)

nänu måttä ja båtta tändäna

rrassuuupp♥


snickare pisse

Här är Elisabeth utanför Woodwears snickeri där vi intervjuade Nisse Pisse förra veckan, dörren var typ 170 cm hög! gulligt va! det är liksom bara 5 cm längre än vad jag är..anyways..

snickare pisse

jag har inte haft tig att blogga på alldeles för länge, och nu har jag tappat stinget lite. Jag kommer alltid på massa saker som jag vill blogga om när jag ska somna! Och mitt drömtema har runnit ut i sanden, jag drömmer inget..=(  och skolan är föööör mycket, men men det är snart höstlov, så behövligt.
lite miserabel paragraf kanske..
jag tog bort tog bort tog bort X, så nu ska jag klara det här till 100%..finarry!

Igår kväll när jag gick och la mig var jag jätteuppstressad så jag bad mamma om att få låna hennes avslappningsskiva, med Une Ståhl! hah..men det gick åt helvete, han pratade så långsamt och lugnt så jag blev bara ännu mer uppstressad och sedan fick jag bara ångest och blev skitdeppig och ledsen för skit..
på dagarna är allting så himla bra, jag är så glad att jag lever, men på kvällarna är det andra bullar tyvärr.. någon slags höstdepression. Men jag hoppas jag kommer över den snart, idag är det 2 månader kvar till julafton! Förra julen var jag med familjen i Malaysia på julafton, då åt vi "julmiddag" vid strandkanten med en väldigt speciell buffé och en svettig malayisk tomte som delade ut godis..haha..men gud va det var härligt...! I år däremot är vi hemma, det ska bli mysigt att fira med grannarna och mormor o morfar och ha riktig julstämning igen.
På julafton äter vi frukost tillsammans med våra kära grannar, och byter julklapapr med varandra. Bilden är från julafton för två år sedan..jag hoppas ingen av dem hittar hit för då ligger jag risigt till som lägger upp den här bilden på internet..hah..så skruttiga och morgontrötta som vi är då..eller jag är iofs väldigt pigg och uppspelt på julaftonsmorgon, men det syns nog inte..=P...
julafton 2004

Jag ser såå fram emot höstlovet när jag ska åka till vårt nya landställe på Österlen, jag har inte varit där när det är vårt så det ska bli skitmysigt=) ! längtar*

Är det någon som har en mac-dator som han/hon skulle vilja låna ut till mig i två veckor? heh..konstig fråga, men det skulle rädda mitt och Elisabeths slutprojekt..pleeaaase!

I söndags åt vi middag hos grannarna, ljunggrens som vi delar hus med. Mamma och pappa flyttade hit med dem för 22 år sedan och renoverade hela huset så att de skulle kunna bo i varsin halva. De är våra bästa vänner, och Eddie som är lika gammal som jag är som en extra bror..vi har t.o.m. blandat blod(!). Hursomhelst hade grannarna besök från Nya Zeeland! Den korta historien: De hade träffat detta nyazeeländska par när de var ute och reste i Asien för 23 år sedan, och sedan när mina föräldrar gjorde en liknande resa för 22 år sedan så fick de bo hos det paret i några nätter. De har alltså inte träffats på 23 år, och det nyazeeländska paret (Lindsy=mannen och Ginney=kvinnan) har aldrig varit i Europa! Nu kom de i alla fall till Sverige för att besöka sin dotter som pluggar i Jönköping sen i augusti.

(varför i hela fridens namn åker hon från nya zeeland för att plugga i jönköping? hon kunde ju åtminstone åkt till lund eller uppsala liksom=P)

Vi åt middag tillsammans i söndags och pratade om allt mellan himmel och jord, det är häftigt att man kan ha så mycket gemensamt eller så mycket att prata om med någon från en helt annan del av världen som man träffar för första gången. Det kändes lite konstigt att inse att de har levt ett liv på andra sidan jorden samtidigt som vi..det går inte riktigt att förklara vad jag menar, men det var fascinerande i alla fall=P..

Nu blev det ett ganska långt inlägg i alla fall, så jag kanska har en del att komma med i alla fall!

rraassssuuppp♥

dinner for 8

jahaja..jag ha alldeles för mycket på hjärtat..så mycket saker som jag vill skriva ur mig så jag slipper tänka på dem.. men det hinner jag inte nu, attans (!), för om 6 minuter går mucken på två hjul, bokstavligen. Mucken är pappas motercykel, jag ska få skjuts in till jobbet, skööönt..hoppas det inte börjar regna bara..då blir det bra blött..
dinner for 8

här är i alla fall delar av lördagskvällens sällskap, jag och anna fattas, det var otroligt roligt!

kyssar

jävla blanktecken som inte får vara blanktecken

Anna Ternheim alltså..jag säger bara det..

It better be someone special
He Better be coming very soon                           ------------> (fast jag behöver ingen på ett tag)
It better be for real this time
Oh I know, it always was with you

emotional crisis..

fast fan vad gårdagskvällen bevisade hur kul man kan ha som singel, med sina vänner! jag är så lycklig just nu..jag är inte rädd för döden i sig, men jag är rädd för att dö ifrån allt som känns så bra..


tre minuter kvar..

tills facit släpps på studera.nu! det var jätteroligt att skriva högskoleprovet..men väldigt svårt..fast kanske lättare än vad jag hade trott..när jag säger så blir det pinsamt om jag inte får bra resultat=P hehe..

två minuter..

mitt förra inlägg var väldigt snabbt och stressat skrivet, därav otaliga stavfel...

en minut..

nån här är stenseriös..haha=)

som hastigast..

nu är jag hemma på en snabb lunch innanj ag afr tillbaka till Åva gymnasium och skirver adnra halvan av Högskoleprovet..det är ganska svårt faktiskt..och jag och Henrik har heeelt olika svar=P menmen..kl17 kan man kolla svaren på text tv så det blir spännande..=)

måste kasta i mig spagetti med grönsaksbuljong!
wish me lucke!

rrasssuuupp♥

en väska..eller?

Idag har varit en..hmm..helvetisk dag? men lever gör jag ju i alla fall fortfarande, och jag kommer för en gångs skull gå och lägga mig enligt mitt nya nattlivs tidtabell, dvs kl 23. Jag vaknade och var så trött så trött, som vanligt, och funderade på att gå hem efter nutida konsten, för sen har jag 3h och 40 min håltimme innan baletten. Men jag sa åt mig själv att jag skulle gå upp ur sängen och gå till skolan och vara där ändå till halvfem, vilket alltså inkluderade baletten också. Men riktigt så blev det inte..jag åt lunch i skolan men sen orkade jag inte mer. eller jag var egentligen inte trött, bara sjukt stressad över allt jag har att göra. Så jag gick hem i alla fall. för första gången på terminen hoppade jag alltså över baletten. sen hade jag av någon anledning väldigt dåligt samvete hela kvällen, över det och massa andra saker. Dessutom hängde sig datorn i säkert en timme (!) när jag satt och pluggade, så jag var tvungen =P att kolla på halva American Psycho innan datorn blev frisk. Sen pluggade jag och pluggade och pluggade ännu mer..skrev jävla svenska skit, och blev inte ens klar...wellwell..
Sedan kom jag till det roliga för dagen, koreograferandet! jag ska koreografera ett fristående åt Malins gympagrypp, 7-9 åriga flickor. Jag har fått klippa musik och bestämma allting själv..och ikväll började jag alltså koreografera, svårt men väldigt roligt och givande.
Jag kom på en till sak som jag nästan hade glömt bort för det var så länge sen hon berättade det:
Amis kan prata baklänges jättesnabbt, vissa kan bara det, så tufft, vilket partytrick! det måste hon göra i morgon..
en väska..eller?

Titta noga på vad hon i rosa håller över armen, det är en väska va?

eller?

Nej det är faktiskt....
 
...en TAVLA! (dvs den är helt målad)

av Yrjö Edelmann, så häftigt!

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig..så jag orkar med morgondagen betydligt bättre än idag för då kommer jag hålla igång från morgon till kväll, med skola, diskussioner, dans, och tills sist barnvaktande..herregud..this is killing me..

rrasssuuupp♥

kakdröm!

Idag tänkte jag inlöeda mitt redan nämnda drömtema, jag har nämligen haft oturen att inte drömma någonting ända sen jag utnämnde detta tema. Hursomhelst, jag minns lite av vad jag drömde i natt.
Det var ingen kakdröm som rubriken säger, men drömmar är himla goda kakor, därav missförståndet.
Jag drömde att jag tuperade hela mitt hår sjukt mycket åt alla håll så jag såg ut som värsta rockstjärnan! Men sedan när jag precis skulle gå till skolan med det, ångrade jag mig och borstade ut allting, och tappade rejält med hår på vägen. Det var typ det jag minns=P alltid något!
11346-12

Nu sitter jag i skolan, försöker plugga lite innan jag ska äta lunch, måste nämligen hålla mig på den lunchen ända tills dansen börjar kl 15. ´Nu är det 20 minuter tills ja får springa nerför trapporna och kasta i mig vad det nu blir;) heh..hungrigast i stan..=P

Jag och
Amis håller på att planera vår studenskiva, det är väääldigt roligt, känns ganska overkligt att jag redan är i den fasen i livet, som man vetat om och pratat om ända sen man började skolan. och nu är den här liksom..! SKriver en inbjudningslista, tänk vad kul att samla alla ens vänner på en och samma fest!

rrrasssssuupp♥

fortsättning..

jo lördagskvällen var himla trevlig. Anledningen till firandet var som sagt att Lollo (äntligen) blivit singel. Tungt och jävligt, så vi tänkte visa att man kan ha jävligt roligt som singel också! Den saliga blandningen på förandet bestod av:
* Nina 22 år, som jobbar som litterär agent (!) och just kommit hem från röda mattan på en filmgala i Frankfurt.
* hennes skånske pojkvän Jens och hans skäggige kompis David
* Mona, okänd ålder, som pluggar på journalisthögskolan och vill jobba med nyheter på radio, ungefär. Som öppnade med: "Och hur är det med nya huset i Skåne då?" och följde upp med "du går sista året på vrg:s danslinje va?" För att fortsätta vara oroande uppdaterad på mitt liv drog hon till med: "hur är de nya köksbänkarna då?"..haha rolig flicka
* Lisa, coolaste glasögonen och grym på spanska
* José, även kallad påsen, Lisas spanska pojkvän som var i stan för ett par veckor, jag sa knappt ett ord till karln, han gömde sig bakom sin dåliga engelska, vilket vi hade ganska roligt åt mot slutet av kvällen
* Ebba och Siri gick nästan ihop i varandra, de kom tillsammans och skrattade konstant. Glada och gulliga och fyllda av humor.

Inte en kotte var under 20, och de flesta runt 22, så stundtals var jag lite utanför diskussionerna som pågick, de hade en tendens att snarare handla om deras period i livet än om min =P, men det var verkligen kul i alla fall!

Tanken bakom hela kvällen var att vi skulle gå ut så vi började på Marie Levou, vi tänkte försöka komma in trots att det faktiskt var 23, och jag som är 17 var 22 på leget hah...men man kan ju alltid testa. Men när vi väl kom dit var kön alldeles för lång och långsam. Och jag lärde mig att det bara är på Stureplan man tränger sig i kön. attans.
Så det bar av till Medis istället, David och Jens droppade av, och när vi väl kom fram var kön typ 100 meter lång, så då gav Lisa och José upp. Siri och Ebba lämnade också kön trots att vi insett att den faktiskt gick riktigt fort. Det var alltså bara jag Lollo och Nina kvar.

ååh det är en så lång historia=P

vi gick hursomhelst till Skeppsbar, där stod kön stilla, och då gav även jag och Lollo upp och kutade till tunnelbanan och somnade bums. Trots otaliga motgångar på vår krogrunda, var det en otroligt trevlig kväll!

rraassuuupp♥


jobbajobbajobba..

är väl vad jag borde göra just nu, men fy va tråkigt det var. jag måste bara pausa i 10 minuter. Jag tänkte redogöra lite för helgen, för den var så fullspäckad av trevliga events.

I fredags dansade jag som vanligt, tog igen en lektion jag missat så jag var där från 18.25-21.10, sen var jag helt slut för jag hade inte hunnit äta någon riktig middag, bara en ciabatta kl 16. Anyways..jag åkte hem och kollade på Hostel med Eddie och Olof, den är så vidrig, jag har sett den tre gånger, det är två gånger för mycket..usch usch..menmen den är i alla fall spännande mot slutet. Det är faktiskt en Quentin Tarantino film, men den håller inte samma klass som Kill Bill och Pulp Fiction. Tyvärr..så jag rekommenderar den knappast.

Lördagen började med frukost hos Lollo kl 11, jag köpte med mig färskt bröd och massa god frukt och sedan satt vi vid frukostbordet i säkert 1,5 timme och åt gott och myste ( eller säger man 'mös'?). Planen för dagen var second-hand runda så att jag kunde hitta en höstkappa och eventuellt stövlar. Vi var på Judith, myrorna, la principessa, Lisa Larsson, och ett halvt dussin ytterligare secondhandaffärer utan något lyckat resultat! Tillslut hamnade vi på H&M på götgatan och där hittade jag förstås en superfin kappa haha..
Sen fikade vi på Louie Louie, sjukt god kladdkaka och värmade varmchoklad (no shit!). Stackars Lollo hade ont i fötterna efter att ha trampat snett vart femte steg i 4 timmar så vi tog budd och tunnelbana hem. Jag sydde om en klänning jag hittat på myrorna och blev riktigt böjd för en gångs skull, jag kan ju verkligen inte sy! Men det är Lollo proffs på så det var ju perfekt.. Middagen var snabbt ihopkastad men inte mindre lyckad för det. Sedan var det dags att fixa vodkabålen...vi mixtrade en massa och resultatet blev ganska sötsliskigt men gott.
Det var en salig blandning människor som ramlade in genom dörren strax efter 21, trevliga och glada och gulliga hela bunten men som sagt, vilken mix! Mixen får jag utveckla mer ikväll för nu måste jag kila till skolan.

Föresten, min käre far har lyckats upptäcka min blogg, så om du läser det här pappa: det är offentligt jag vet, men egentligen borde jag väl kanske censurera lite nu när jag har fått en så ärofylld läsare (=P), men orka..det är ju en dagbok..men ta allt med en nypa salt kanske hehe...

rraaassssuup♥

ikväll ska jag...

dricka vodkabål hos min storasyster Louise=) vi har hängt heeela dagen, från frukost till shopping till middag till kvällshäng, och strax får vi besök av några av hennes väninnor. Vi firar att hon är singel, äntligen! och jag tänker faktiskt fira samma sak! jag har inte levt singelliv på nästan två år, så det är ju på tiden! och vilket jäkla singelliv det var då..herregud..haha.. jag har nästan glömt bort hur man gör, hur man är singel. men det funkar riktigt bra! jag kan ta hand om mig själv och mina vänner! dagarna är fyllda av quality time!

nu klagar Lollo på att jag är tråkig, så nu ska ja joina henne i fönstret..

rraasssuupp♥


ikväll ska jag..

dansa, och soooooooova, kanske leka med med storasyster. Men jag längtar tills jag får sooova igen=) så jag kan drömma något och skriva här;) jag kommer tyvärr inte ihåg vad jag drömde inatt, det kanske dyker upp senare idag.

nu ska jag i alla fall pyssla med en lista.

Idag: vaknat, somnat, vaknat, blivit hungrig, nu ska ja äta frukost.
Igår: hade modernt på kuhlers, det var jättekul=)
I förrgår: då lekte jag med min Mathilda, det var på tiden det! vi såg the Omen, alltid skräckis;)
Imorgon: ska äta frukost hos min kära syster och sedan ska vi gå en secondhand-runda på Söder 
I övermorgon: herregud va långt fram man tydligen ska planera..jag borde väl plugga som vanligt på söndagar
Humör just nu: nervös inför uppdansningen, och alldeles för trött för matte
Stjärntecken: Vädur
Väder: disigt tror jag, det är sjukt mörkt när man vaknar, sen blir det ljust ganska fort faktiskt! vilken tur=)
Bästa egenskap: positiv
Sämsta egenskap: kontrollfreak

Favoritmånad: Juli, allt som har med sommaren att göra=)
Tv eller film: Film.. ooh love it..
Bok eller tidning: Bok, borde läsa tidningen mera..
Bar eller nattklubb: Nattklubb, jag vill dansa i neeeooon=P
Arbete eller skola: Den var svår..är mest insatt i skola så jag säger Skola.

Morgon eller kväll: Kväll definitivt
Klädsel just nu: haha nu kommer jag svara exakt som hon jag hittade listan hos: linne och trosor
Sällskapspel eller tv-spel: sällskapsspel, såå mysigt
Kramas eller pussas: ännu en riktig kluring..måste nog säga kramas.
Promenad eller bio: Biio

Öl eller vin: måste alla frågor vara så svåra?=P..men jag säger nog vin då
Godis eller snacks: Gottis!
Byxor eller kjol: Byxor, kjol ligger också högt i kurs, jag har alldeles för få!
Senast sedda film: The Omen
Komiker: Min storebror tror jag
Skådespelare: Johnny depp
Artist: Tracy Chapman

Stamgäster på din blogg:
Amis är kanske den enda, eller?
Förhållande eller singel: Förhållande, mitt singellivs höjpunkt är förbi
Hetro, bi eller homo: Hetero, eller bi? vem vet??
Kärlek eller vänskap: Vänskap
Glasögon eller linser: nope
Storstad eller småstad: Storstad
Stökigt eller städat: Mittemellan=P
Restaurang eller hemlagat: hemlagat är mysigare =)
Tävling eller lek: Mycket bra fråga..
Jacka eller kappa: kappa
Stark eller svag: stark!
Brun eller blek: brrownie;)
Favoritbutik: ojj den var svår..hmm Mango i Spanien är bra, inne på second-hand just nu;)

Favoritnöje: kolla på film kanske, dansa!
Favoritmat: couscous
Fjantig eller tuff: tufffing
Händer eller fötter: fötter, dem kan jag göra så mycket med, lyfter ju hela kroppen hela dagen!
Sparare eller slösare: sparare, fast jag älskar att slösa också=) när jag har sparat ihop till att kunna slösa;)


tomte eller snövit-dvärg?

Det här är mitt och Elisabeths senaste kap haha. Vårt senaste intervjuoffer snarare: skomakare Björn-Erik från Anderssons skomakeri på Kungsholmen. Han var en trevlig prick. Och en tjock prick. Snarare en glob än en prick.
tomte eller snövit-dvärg?

Nu sitter jag här igen med läxpapprena bredvid mig och word-dokumentet öppnat. Jag har suttit så i en timme utan att skriva ett jota där, däremot har jag skrivit en hel massa saker på Msn, och nu även här. Jag värderar vettighet, det är en grym egenskap, men jag själv är inte särskilt vettig för tillfället. Aja..jag ska ta itu med det när klockan slår 22.15, inte en sekund längre får jag vara på msn eller bloggen! Då gäller det att skynda sig, för mitt nya nattliv tvingar mig ju från datorn kl 23. och jag vill hinna ha ltie roligt också innan jag går för dagen.

Gårdagens inlägg var ju inte att leka med..jag fick utlopp för många aggressioner, och nu känner jag mig mycket bättre haha;) men killar som pojkvänner ligger fortfarande lågt i kurs.

Det går eprioder då jag drömmer väldigt mycket om nätterna. Jag kan komma på flera dagar senare att jag har drömt någonting av det jag upplever. Och nu är jag inne i just en sådan period. Därmed ska jag starta ett tema på min blogg. Drömmar. Jag ska skriva vad jag drömmer varje natt (tills den här perioden tar slut), och jag vet av erfarenhet att om man skriver ner vad man drömmer så kommer man lättare ihåg vad man drömmer natten därpå.

Ojj! nu närmar sig klockan deom där 15 minutrarna över tio..bäst att byta till word-dokumentet..

rrrassssuupp♥

eller?

Dom här var väl ganska fina..eller? Jag kan itne riktigt bestämma mig..men dom var lite annorlunda i alla fall.. och jag är sååå inne på grått i år, fast det är ju mer användbart med någon anna färg, typ svart. Fast de finns bara i grått och blått=P
eller?
Hjälp mig hitta fina stövlar inför vintern! Jag villha svarta, med rund tå, och inte så höga så det går ända upp till knäna. Men inte ankel heller=P va jag krånglar till det!


ikväll ska jag...

utrota män. Jag skulle i alla fall inte banga om någon utrotade 3/4 av alla män på denna planet. Missförstå mig inte, jag är ingen manshatande feminist, men herregud vad jag blir trött på dom ibland. Trött är verkligen rätta ordet, jag orkar liksom inte höra om fler otroheter. Jag påstår inte att tjejer inte är otrogna, det är bara det att i alla de förhållanden som jag känner till som har tagit slut p.g.a. otrohet, så är det killen som bär skulden.
Jag blir ganska trött på det nu. Jag är ärligt talat rädd för att falla och bli sårad. Så många runt omkring mig som.. fy i helvete..jävla svin. I just have to spit it out..så fegt, själviskt och lågt, att svika någon så! Jag förstår ärligt talat inte hur man funkar om man är otrogen mot någon man älskar utan att sedan berätta det. Den är värd att få veta det, även om han/hon blir otrolgit sårad och kanske gör slut, så är det en rättighet. Tycker jag. Någon som förstår?
Så här i skrivande stund kan jag bara komma på 4 killar som jag litar på att de aldrig skulle sjunka så lågt. Det är Eddie (min granne), Erik (min själsfrände), pappa (min pappa), Calle (Mathildas pojkvän).
Jag älskar killar, det gör jag faktiskt, de skiljer sig inte så mycket från tjejer egentligen, alla är vi ju människor. Jag gillar egentligen inte att peka ut killar som en speciell grupp, men ikväll är jag som sagt trött. riktigt jävla trött. inte trött så att jag vill sova. utan trött i ..... jag vet inte vad. inte själen för den tror jag inte på. inte kroppen för jag är inte fysiskt trött. bara Trött helt enkelt, men stort T.

Nu är det nästan fullmåne tror jag, den lyser starkt i alla fall..
Årets flummigaste inlägg...

Ikväll har jag lekt med min Mathilda=) vi delar hjärta btw! ojjjjjjj nu är klockan 59, mitt nya nattliv börjar om 1 minut! gotta crash

rrraaassssuuupp♥


Ikväll ska jag..

börja ett nytt liv. Ett nytt nattliv närmare bestämt. Jag ska gå upp för trappan och göra mig i ordning senast 23.00 på vardagar. no matter what. Inatt var nämligen den värsta natten på länge, utan att överdriva så tror jag att jag sov i max 3 timmar. Vaknade hela tiden och kunde inte somna om. Fy fan...det är jobbigare än vad man tror. Jag var ganska pigg idag ändå, men en sådan 'baksmälla' kommer ofta en dag senare upplyste min pappa. Vilket innebär att morgondagen inte kommer vara särskilt lyckad. Ett plus för morgondagen är att jag ska leka med Mathilda, det var länge sen! pussar till henne!

Så godnatt bloggen, nu ska jag stänga av datorn, vandra upp för trappan och borsta tansibissingarna.

rrrasssuuupp♥

listelilista

Det här blir min första Lista, snodde den från Amis som är i London för tillfället, på Heathrow närmare bestämt, så snart är my baby darling hemma igen!

1. Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Jag vet inte, men det är roligare att svara ja eller nej, så jag svarar Ja.

2. Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar

3. Brukar du sjunga i duschen? Ibland

4. Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Dans och konståkning

5. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Man kan bli kär i utseendet, men kärleken blir på riktigt när man lär känna personen.

6. Vad är viktigast för dig? vilken fruktansvärt svår fråga. att inte göra någon illa.
7. Laddar du hem musik och film från Internet? ja
8. Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? skänka en fjärdedel till välgörande ändamål, investera resten i aktier
9. Tänker du mycket på ditt utseende? ja
10. Vad får dig att slappna av? att somna i någons famn
11. Är du skyldig någon pengar? ja, mig själv

12. Är du mörkrädd? ibland

13. Vilken färg är snyggast? beror ju på ju! men grått är snyggt, och rött. 

14. Tycker du matte är svårt? ja, men kul

15. Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? 1.vad för sorts tävling, 2.eller vilket pris? 1.danstävling. 2.pengar, fy fan vad girigt det låter.

16. När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? 11.30

17. På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? pojkvännen är ju en klassiker, men nu är jag singel, och då blir jag inte arg särskilt ofta.

18. Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? nej

19. Har du piercing? nej

20. Bråkar du och dina syskon ofta? nej

21. Läser du ofta böcker? ja

22. Vad föredrar du för sorts filmer? skräckis!

23. Vad slösar du mest pengar på? mobilräkning, födelsedagspresenter=P

24. Vill du gifta dig? usch vad läskigt med ett äktenskap, men själva giftermålet vill jag ha!

25. Vill du ha barn? usch vad läskigt igen, men ja

26. Vad ska dina barn heta? tindra/emelie/theodor/alexandra/mathilda/mikaela/leo

27. Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Prisonbreak

28. Vilka husdjur har du haft innan? två marsvin, guldfisk, sköldpadda, och nu har en katt!

29. Solar du ofta? solarium någon gång varje år, men heeeeela sommaren

30. Är du bra på att laga mat? ja

31. Var badar du helst? i poolen, eller från klippor, överallt!

32. Vad dricker du för alkohol? det mesta, helst öl/cider/vitt vin/drinkar

33. Vilket djur är du mest rädd för? spindlar, björnar, lejon, tigrar, stora fiskar

34. Vad tycker du om monarkin? mysig, haha

35. Vilka språk kan du? svenska, engelska, franska, lite spanska, räkna på tyska=P

36. Har du någon gång skadat dig allvarligt? njaee..opererat blindtarmen räknas knappast

37. Gillar du att dansa? jag älsakr att dansa!!

38. Är du flygrädd? nej

39. Har du någon annan rädsla? spindlar kan få mig att gråta

40. Vad dricker du helst när du är törstig? vatten

41. Vilken är din favoritglass? passionsfrukt, daimglass

42. Tror du på ett liv efter döden? nej

43. Vilket kaffe sörplar du helst? inget

44. Vilket mobilmärke föredrar du? 3

45. Vill du gå ner i vikt? ja

46. Vad har du för personlighet? glad och positiv

47. Har du varit deprimerad? ja

48. Tycker du om sushi? nej

49. Favoritmat: jag älskar all mat, haha

50. Tror du på livslång kärlek? skulle gärna vilja uppleva det, men herregud vad det verkar svårt

51. Vad äter du helst när du ser på film? godis

52. Lever dina föräldrar tillsammans? ja

53. Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? nej

54. Har du tandläkarskräck? nej

55. Är du en morgon eller kvällsmänniska? kväll

56. Vilken hårfärg har du naturellt? blond

57. Är du beroende av något? min familj och mina vänner

Det här var ju riktigt roligt, lärde mig nya saker om mig själv när jag var tvungen att tänka efter=)


dansgruppen

Det här är min kära dansgrupp i skolan för två år sedan, första terminen vi gick tillsammans. En hel del har hänt sen dess.

dansgruppen

Idag hade vi den roligaste danslektionen på länge! det var så..häftigt är nog rätt ord. och en ordentlig penisförlängare, om jag får använda det uttrycket här. Hursomhelst
Vi började lektionen som vi gör ibland; vi står huller om buller i salen och blundar. Rullgardinerna är neddragna för speglarna så det spelar ingen roll var man har fokus. Lina pratar om att vi ska känna in kroppen, fördela vikten över hela fötterna, känna krafterna som förlänger kroppen åt olika håll, och kraften i magen som för oss framåt. Sedan börjar vi gå huller om buller i salen, "lägger i olika växlar", alltså går och springer olika snabbt.  Sedan börjar vi göra saker på golvet, vad man vill, testa olika saker; fördela vikten över händerna, fötterna, ryggen, eller varför inte armbågarna? Vi är helt inne i oss själva, helt avskärmade och tappar inte ens fokus när vi krockar med varann.
   Vi har börjat flera lektioner på liknande sätt, men de slutar alltid olika så vi vet aldrig var vi är påväg. Idag skulle vi hitta en fras som vi skulle göra om och om igen. Hitta en röresle att börja med och en att sluta med, och sedan gör någonting däremellan. Jag fastnade snabbt för några saker jag gjorde och tillslut hade jag satt ihop en liten fras. Vi fick hålla på i ungefär 25 minuter tills alla var klara. Men det var svårt att säga när man var klar för man ändrade hela tiden och kom på nya idéer. Vi skulle i alla fall visa upp våra små fraser 2 och 2 samtidigt. Sara och Mikaela började tror jag. Hälften av oss åskådare skulle bara titta på Mikaela och andra hälften på Sara, sedan skulle vi säga allt som var bra med frasen vi sett. Det var sååå skönt att bara fokusera på vad som var bra för då insåg jag verkligen hur mycket bra saker det finns! Sedan var det min tur, jag hade en riktigt nervös känsla i magen, men i huvudet var jag inte alls nervös, bara glad och taggad. Det gick bra, riktigt bra, kändes så bra att få höra massa fina kommentarer. Det gjorde verkligen min dag!
   Det finns många i dansgruppen som är väldigt duktiga, jag är inte bland de bästa på något sätt. Det var ganska jobbigt i ettan och tvåan då jag hela tiden jämförde mig med alla andra och ville leva upp till olika ideal. Men de moderna lektionerna med Lina den här terminen är det helt anorlunda. Jag kan verkligen jobba på min nivå och utvecklas åt mitt håll. Så är det med modernt, alla får plats. =)
  Så idag fick jag mig som sagt en riktig penisförlängare med alla komplimanger som delades ut hit och dit. Som åskådare var det kul att se hur den man kommenterade växte inför en och blev hundra gånger gladare. Sånt mår man bra av, både som dansare och kommenterare!

Ja nu är jag riktigt glad=)

rraaaasssuuupp♥

tidsfördriv..

Nu sitter jag på jobbet och har ingenting att göra. Ska förbereda en kaffebricka till ett möte strax. Nu börjar jag komma in i rutinerna lite här, har lärt mig en massa nytt idag, småsaker som vad som ska finnas på kaffebrickan, hur man lägger upp projekt i persondatabasen etc. Jag jobbar på ett rekryteringsbolag, ******. När jag skriver det så låter det riktigt avancerat, men faktum är att min pappa jobbar här, så det är hans förtjänst att jag får spendera måndagarna på Arsenalsgatan. Skolan börjar klockan 3, så jag har hela dagen på mig att uppdatera CV:n och förbereda kaffebrickor=P
Alla är så himla snälla här, intresserade av vad jag gör och vad jag tycker om saker och ting, trots att de flesta är dubbelt så gamla som jag.

Nu vågar jag inte skriva mer, borde åtminstone låtsas som att jag gör något vettigt ;)

rrasssuuupp♥

städa städa städa

Det här var jag i morse när jag städade mitt rum. Det var alldeles för längesen jag dammsög och svabbade och allt sånt., borde nog haft en skyddsdräkt när jag tog tag i det värsta dammet bakom stereon..haha..Men nu är det gjort iaf! känner mig lite stolt..Men jag får faktiskt finbesök av Erik idag, han har inte varit här på mer än ett år, så det är ju på tiden! Han har inte ens sett att jag har målat och möblerat om så det blir surprise.
städa städa städa

Jag har tänkt mera på det här med vädret. Man säger att man bara pratar om vädret när man inte har något bättre att prata om. Men jag tror att anledningen till att man pratar om vädret så mycket hänger kvar sen förr i tiden, alltså när välgången berodde helt på vädret. Jag menar när skörden och hälsa etc kunde gå åt helvete om väderförhållandena var fel. Idag är vi inte beroende av vädret på samma sätt. Men vårt humör beror ofta på vädret; regniga dagar är de flesta deppigare, men när solen skiner går det mesta lättare. Jag tror att det kanske hänger kvar sen förr i tiden. Och därför tycker jag inte att det är tråkigt eller uttjatat att prata om vädret, vi är ju faktiskt fortfarande beroende av det, humörmässigt.
Vädret bestämmer sjukt mycket över rmitt humör. Häromdagen var det nattsvart ute när jag 19.45 åkte hem från dansen, usch va deppigt! Hösten är fin i färger och om solen skiner, men mörket klarar jag mi lika bra utan.. Idag är en fin solig dag, men det blåser kallt som satan! att man aldrig ska vara nöjd..=P

rraaassssuup♥


fina kusiner

Nattens inlägg var lite speciellt..mycket stavfel och lite konstigt innehåll. menmen..så går det ju när man är på pikalurven! Det var en otroligt lyckad kväll igår, hände så mycket saker! eller egentligen hände det inte så mycket, vi var liksom på Candy hela kvällen. Men jag kommer på nya saker hela tiden som ja gjorde eller som någon sa. Det var en helkväll vill jag lova! Och så gratis som bara möjligt haha..
Vi har en väldigt speciell granne. Han är albino och har Inget Hår På Hela Kroppen. Dessutom är han psykiskt sjuk, nästan iaf. Man skulle kunna tro det, och det gör vi också.. Han bodde i vårt hus när han var liten, sen köpte han grannhuset och flytttade dit. När vi köpte vårt hus och flyttade in, så kom han över och påstod att vissa saker som fanns där var hans, fast han flyttat för jättelänge sen! Det var en hel massa gissel..(eller gurgel som
Lina säger).. och det finns massa hemliga historier. Men iaf..det jag försöker komma till är att Mela (gammal konfavän) som var på Annas middag igår, är tillsammans med den här mannens brorson..!! 
Hon hade ingen koll på hur han var som person..så jag ville inte påverka hennes bild av honom genom att förklara hur jag ser på honom. Sen på Candy träffar jag en annan brorson till mannen ifråga! what are the odds?! Han kunde hålla med om att han var väldigt speciell..jag vågade inte säga hur konstig han är och att internt avskydd av min familj, sånt säger man ju bara inte om någons släkting..men jag skrattar när jag skriver det här, det är säkert svårt att se det roliga i det, väldigt internt..men fy fan va komiskt det är! 

Min käre bror var med ute, det var roligt..han hittade Juni..ganska väntat, dom har en tendens att finna varandra. Jag vill också ha någon som jag har en tendens att hamna med..*suck*.. 

Ampis! Man kan fråga sig vad det är för något, det är en flicka. Fast hon heter Anna. Jag och Emelie I gick på gymnastik med Ampis när vi var mindre, eller ända fram till sjuan faktiskt. Vi var sååå tajta med Anna då. Vi tre var ett riktigt järngäng som busade hur mycket som helst. Det var mest tack vare Anna som vi var så busiga, hon är ett stort Bus hela hon! Inte rädd för något. Hon var bäst på gymnstiken då, och är det fortfarande, tvåa i Norden, tack vare att hon vågade så mycket. Så fort hon testade något nytt så klarade hon det..ojj vad avundsjuka vi var! Ampis var iaf på middagen igår, och hon följde med till Candy, herregud vad vi dansade, shakeade loss på dansgolvet som bara den! Vi hade verkligen roligt!

Det är någonting speciellt med namnet Anna. För det första är det väldigt vanligt, jag tror jag känner/är bekant med över 10 stycken Annor! Ändå blir det inte tråkigt, för varje Anna betyder något särskilt för mig. Och alla är de så fina människor som ligger mig varmt om hjärtat. Även om namnet är vanligt så är personen speciell.
Eftersom det finns så många fina Annor är det nog bra att klargöra vem som är vem..
Anna Sundberg = min kusin
Anna Elinder= min pyssling, går även i min klass
Ampis/Anna Söderström = gammla gympakompis!
Anna Sundstrand = kompis via kusinAnna, fast vi ses inte ofta
Anna = mitt mellannamn
 fina kusiner

Det här är alltså jag och min älskade kusin Anna som höll i rockmiddagen igår. 

Jag kommer minnas gårdagkvällen som en av de roligaste i mitt liv!

Ikväll har Emelie I varit här och myst massor. Vi började med att hyra film, sen åkte vi hem hit och lagade en otroligt god middag. Sedan slog vi oss ner famför datorn för att ta reda på när nästa Harry Potter film kommer på bio. Jag och Emelie delar nämligen en passion för Harry Potter och allt vad det innebär. Det är en så grym historia! =) Femte filmen kommer först i juli 2007! lite nedstämda satte vi oss framför tv:n och körde in Big Fish som ingen av oss sett än. Den var verkligen annorlunda, men såklart riktigt bra..säg nån Tim Burton-film som inte är annorlunda men riktigt bra!
Vi avslutade kvällen med avsnitt 14 från OC säsong två..Med avslutningsscenen där Summer kysser en uppochnedhängande Seth i spindelmannenmask. Kan det bli bättre? Emelie som inte hade sett ett enda avsnitt på säsong två fick en kort review. Och när jag förlklarade vad som hänt insåg jag hur otroligt spårad säsong två är! Men den är fortfarande grym..fast första säsongen är förstås bäst! 

The  Magic Numbers är ett band som jag lyssna rpå jämt och ständigt tack vare Eddie. Allmänt tips!

♥rrassssuuupp

smileygubbar i hundratal..nästan

jag är inte nykter för fem öre..men va fan..=) jag skriver och är glad. och tyst. hoppas Amis min vän har det bra i London, jag skulle inte banga på att åka dit va!

Ikväll var jag först på middag hos min kusin som fyller 18 idag, eller igår, 6 oktober iaf. Det var rock tema, så jag hade tuperat håret och styrt upp mig med nitskärp, svarta naglar etc. Jag och min käre bror var bland de som satsat mest på temat. Det blir jiu så mycket roligare då! Men tusen tack för middagen, det var superkul! det är alltid kul med mycket nya människor, och gamla!

Sen åkte vi till till Candy och där hängde jag faktiskit hela kvälen, jäklar vad snabbt det har gått! Jag dansade med massa olika människor och det var hur trevligt som helst =) Nu är det efterfest på Friskens balkong....eller? Jonas, Anna och Juni följde iaf med hit, i´ngen av dem vasr dock mitt hemsläpt=(..nej jag kommer ha n ganska ensam natt...

Ett visst X var med hela kvälllen. det gick bra..jag trodde det skulle vara jobbigt, men de tvar kul. Fast fan jag kan inte riktigt släppa tagen till 100%..men det är väl bra då att vi inte 'stöter på' varann i vardagen,  det hade nog gjort saken jobbig.. men aja..jag är glad iaf =) det märks nog på antalet smlileygubbar i inlägget..

rrrasssuuuup♥

första intervjun..

Igår hade vi vår första projektintervju som sagt. Med skräddare Götrich. Det var verkligen riktigt roligt=) han var så snäll.. Tyckte inte om att vara på bild, och frågade hela tiden om han skulle ha kavaj och slips på sig, så det fick han ha. Jag och Elisabeth är ett grymt team..!
Götrich vid tillskärarbordet

mina syskon och jag 2

Den nedre bilden är tagen förrförra påsken, alltså 2005. Det är på vår tomt på ett litet litet berg där vi alltid lekte när vi var små, då var berget dock väldigt stort. Men vad små vi ser ut allihopa trots att det bara är 1,5 år sen..haha.. Det undre fotot är på oss tre äldsta syskon: Lollo, Henrik och jag, när vi sitter på samma breg säkert 13 år tidigare! (notera tjockisen i mitten..that's me..)

syskonen previous

mina syskon och jag

Jag måste bara säga att mina syskon är så fina, dom mår jag så bra av!

rrasssssuuupp♥

mina syskon och jag

Nu är jag tillbaka igen..betydligt senare än vad jag hade hoppats på, menmen - för att upprepa ett visst citat för hundrade gången senaste veckan - bättre sent än aldrig!
Jorå igår var en händelserik dag, fast i skrivande stund minns jag inte vad jag gjorde på dagen. Det var tydligen inte särskilt viktigt, eftersom jag bara tänker på kvällen. Emelie var ju som sagt här och åt middag. När jag sprang över till Eddie för att låna en kavel till pizzabakandet hängde han med tillbaka och kokade sina majskolvar hos oss och åt med oss.
Men vi skulle bli fler än 4 den här kvällen. Lollo ringde vid 8 med dåligt dold förtvivlan  i rösten. Det var slut med J, eller mer än halvvägs i alla fall. Lollo är min storasyster, längst till höger på bilden. Hon om någon behöver inte mer problem just nu, men det är bara J som har sån tajming, det är liksom han som skapar den. Jag försäkrade henne om att jag skulle skicka iväg Eddie och Emelie om hon bara kom hit. Hon behövde verkligen pysslas om. Så jag fixade fruktsallad och kokade te, sen kom hon hit och vi satte oss vid köksbänken med levande ljus och pratade. Emelie stannade och var så bra på att stötta! Hon är klok och så bra på att fatta, verkligen vettig, det finns så många bra ord för min kära Mimp men dom får jag ta en annan dag för det är meningen att det här inlägget ska handla om Lollo=)
Min änglasyster..jag vet inte vad jag ska säga för att hon ska orka kämpa vidare, jag vet att hon inte ger upp, hon har varit med om för mycket för att hon ska knäckas av det här. Men jag önskar jag kunde säga så bra saker som vissa människor kan, tex Mimp, och Erik. Riktigt bra människor, ♥till dom!
Efter kvällsfikat gick vi upp, lollo badade och jag satt bredvid och försökte finnas. Men söstrami kunde bara bada i 5 minuter, sen upp och kolla kläder som hon skulle låna av mig imorgon, det är alltid jag som lånar kläder av henne! förut iaf, men nu bor hon ju inte hemma längre. Anyways. Det var en riktigt mysig natt, vi sov alla tre systrar i mammas och pappas säng! Det har vi aldrig gjort förut, inte ens sovit bara vi tre tillsammans. Så där låg vi, jag i skarven i mitten för jag hade ju faktiskt sovmorgon. Stackars Lollo kunde inte sova alls förstås. Men Andréa snarkade på som vanligt.


rrasssuuupp♥





tåget går om 13 minuter..

ja nu har jag väl lite småbrådis till tåget, men jag kunde inte låta bli att ägna några minuter här. Jag har ju faktiskt en ny cykel nu så det går snabbt till tåget=)

Igår bakade jag pizza till Andréa och Mimp (Emelie). Jag säger att det bara var jag som lagade för de hjälpte till så lite så det räknas nästan inte hehe. Det blev riktigt gott trots att vi fick med en hel del bakplåtspapper som fastnat under pizzorna..lite skit rensar ju faktiskt.
Ojj nu blev det brådis..men jag har mycket att berätta så jag fortsätter så snart som möjligt!

rubriken får inte bestå av enbart blanktecken

Nu kom jag precis hem. Elisabeth är också i säkert förvar i sitt hus med hönökaka all over herself. Jorå bion var enkel och ganska underhållande. Men sällskapet stod för den bästa underhållningen.
Det här har verkligen varit en toffelhelg; igår Idol-kväll hus Gustav, och idag bio. Ibland behöver man ladda batterierna med sånt också! Jag är so not ready för skolan på måndag, men se det är ju en heeeel söndag kvar! Och familjen lämnar huset och åker till vart nya landställe på Österlen i Skåne. Jag vill verkligen följa med och vara med från första början. Men vi har ju vår första projektintervju på måndag, skräddare Götrich here we come!
(jag har ju inte så många engelska inslag by the way...)
Hursomhelst blir det skönt med föräldrarna ute ur huset, det händer aldrig om man heter Frisk i efternamn, de har en tendens att inte vilja lämna barnen ensamma. Och de litar verkligen inte på mig efter den här kaoshösten..så jag förstår egentligen inte att de vågar lämna mig själv två helger irad. men jag klagar inte=)

nu ska jag ínte sova, (klockan är 00:00 by the way ! det är inte ofta man ser det..) men jag ska dricka te och kolla på OC. kan det blir bättre. ja..om man hade manligt sällskap. eller kvinnligt för den delen.

rrasssuuuup♥



hits