La vie à Paris

Nu känns det som att det är dags för ett nytt inlägg. Det har hänt väldigt mycket på senaste tiden. Låt oss ta det i punktform.

- Jackies föräldrar har varit och hälsat på. Deras vistelse här innebar många nöjen såsom besök på Versailles, Moulin Rouge och otaliga goda måltider.

- Vi har bestämt oss för att inte stanna juni ut. Jackie har bokat sin hemresa till den 31 maj, och jag åker antagligen hem den 3 juni.

- Jag har börjat sitta barnvakt åt 2-åriga Matteo som för det mesta gör allt tvärtemot vad jag säger.

- Jag har tagit två danslektioner varav jag var helt ensam på den ena. Det var en modern klass och blev en slags workshop av improvisation, svårt och läskigt när jag inte dansat på en månad och hade lärarens ögon på enbart mig hela tiden.

- Vi har firat påsk med två svenska vänner, Lovisa och Filippa, och en dansk, Cecilie. Äggletning, äggmålning, pyssel, godis, lekar, middag, vin.

- Vi har varit på en fransk akutmottagning. Häromdagen fylldes Jackies knä av vätska. Det har hänt förut men när det i torsdags hände för andra gången på två veckor gjorde det så fruktansvärt ont att hon åkte till akuten. Vi träffade många olika läkare som alla ställde samma frågor om och om igen. De klämde och böjde på knäet trots Jackies förtvivlade utrop av smärta. Det hela slutade med att de tömde knäet på en gul geggig inflammerad vätska två gånger under vistelsen. Efter andra "punkteringen" sprutade de in en antiinflammatorisk vätska för att det inte skulle svullna upp igen. Med order om att boka tid hos en specialist inom tre veckor fick vi efter 21 timmar lämna sjukhuset. Nu är vi hemma. Vi är utmattade efter knappt någon sömn men Jackies knä mår bättre för tillfället och hon äter många stora piller.

- Skatteåterbäring! Jag har aldrig fått det förut och jag är väldigt lycklig.


Ohlala! Quelle vie!

Kommentarer:
Postat av: Jackie

En mycket bra summering av de senaste veckorna måste jag säga! Får mitt minne att komma tillbaka, haha

Pouss å kram

Postat av: Anonym

me kan du komma hem eller? Det börjar bli lite tråkigt att aldrig se dig... Syrran...

2008-04-12 @ 00:48:06
URL: http://bartholomeus.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits