december update

Jag har inte hunnit skriva på senaste, känns lite tråkigt, eller väldigt tråkigt faktiskt. Lite uppdatering av början av julemånaden:

* I onsdags var jag på Jackies 18-års middag/fördrink där jag frossade på årets finaste buffé!

* Det var Antiken-tema men efter de senaste veckornas megastress så orkade jag för en gångs skull inte klä ut mig, sry! de flesta andra var däremot mycket fina romare, greker och vingudinnor..!

* Alla vi dansare som var där, vilket var ganska många, höll ett spontant tal till Jackie där vi förklarade vår kärlek på arabiska och shakade loss på scenen..mycket uppskattat..

* Min lillasyster är inte den lyckligaste i världen för hon har svårt i skolan, inte kul i sjuan då man helst inte vill vara annorlunda, so fight on honey!

* Senaste veckorna har jag varit så taggad på att dansa. jag tror aldrig jag har trivts så bra i danssalarna som nu. Den här veckan var sista dansveckan både i skolan och på kühlers och det var ju passande för man ska ju sluta när det är som bäst. Det var en riktigt bra kulmen eftersom jag hade två jazzlektioner i rad då vi bara dansade igenom alla kombinationer vi gjort under terminen! Trots att Tommy inte är särskilt erfaren och trots att klasserna är på fredagkvällar så är de jazzlektionerna de roligaste på hela veckan. me löv!

* På jazzen gjorde vi en annan mycket spännande sak. Vi delade in oss i grupper med fem personer i varje. Sedan fick en i varje grupp ögonbindel på sig (jag i min grupp). Medan jag hade ögonbindel på mig skulle resten av gruppen hitta på en liten dans på ungefär 4 åttor. Sen skulle de lära mig den, fortfarande med ögonbindel på! Så de fick liksom flytta min kropp och försöka förklara allting. Jag skrattade nästan konstant den sista halvtimmen av lektionen när vi höll på med det. Testa att dansa med ögonbindel någon gång, det är helt fantastiskt! I dansen skulle jag göra en piruett, men förstås slog jag till med två varv. Det var däremot väldigt svårt att hålla koll på riktningar eftersom jag inte såg någonting så när vi visade upp danserna sen så snurrade jag lite mer än två varv utan att jag märkte det. Efter piruetten fortsatte jag alltså dansa åt hel fel håll. Alla tjöt av skratt, och även jag trots att jag inte fattade vad de skrattade åt. Mycket nöje.

* Idag tentar Lollo, hoppas d går bra..!

skoldans i nian
Jennifer, jag och Issa..tre ganska busiga flickor. Detta är en mycket gammal bild men det känns som igår! I nian hade vi en liten skoldans i matsalen med lärare och allt. Men vi röjde sönder som vanligt och det slutade inte helt lyckligt för delar av skaran..hah..underhållning.

(tack
Amis för följande foton från Jackies tillställning)
11344-246
danstal

11344-247
Denise och jag...helt galna..mycket nöje där också.


Etta överkonsumera ordet 'mycket'...
Tvåa överkonsumera ordet 'etta'...

(etta är fortfarande nödvändigtvis inte något positivt, snarare ett konstaterande av något jag gör/är/har)


* En annan bra sak är att projekten äntligen har börjat..! Inga läxor eller prov eller inlämningar, förutom de jag och Elisabeth ger oss själva. Mycket (åttonde gången!) skönt.


nu ska jag ta itu med den här dagen, mycket att göra som vanligt, men nu är det på eget initativ så det är annorlunda.

rrasssuppp♥

Kommentarer:
Postat av: issa

fan va kul med bilden på oss tre...blir lite nostalgisk när jag ser den...vi ses ju inte så ofta längre :( pussar

2006-12-10 @ 23:47:02
Postat av: fanny

Issa: tänk att jag tänkte på det häromdagen, ja tycker vi leker någon dag innan jul=) massa pussar!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits