kakdröm!

Idag tänkte jag inlöeda mitt redan nämnda drömtema, jag har nämligen haft oturen att inte drömma någonting ända sen jag utnämnde detta tema. Hursomhelst, jag minns lite av vad jag drömde i natt.
Det var ingen kakdröm som rubriken säger, men drömmar är himla goda kakor, därav missförståndet.
Jag drömde att jag tuperade hela mitt hår sjukt mycket åt alla håll så jag såg ut som värsta rockstjärnan! Men sedan när jag precis skulle gå till skolan med det, ångrade jag mig och borstade ut allting, och tappade rejält med hår på vägen. Det var typ det jag minns=P alltid något!
11346-12

Nu sitter jag i skolan, försöker plugga lite innan jag ska äta lunch, måste nämligen hålla mig på den lunchen ända tills dansen börjar kl 15. ´Nu är det 20 minuter tills ja får springa nerför trapporna och kasta i mig vad det nu blir;) heh..hungrigast i stan..=P

Jag och
Amis håller på att planera vår studenskiva, det är väääldigt roligt, känns ganska overkligt att jag redan är i den fasen i livet, som man vetat om och pratat om ända sen man började skolan. och nu är den här liksom..! SKriver en inbjudningslista, tänk vad kul att samla alla ens vänner på en och samma fest!

rrrasssssuupp♥

Kommentarer:
Postat av: Amis

Dummis, du skolka från dansen...
Vår skiva ska bli den bästa, för du vet kanske varför. Vi är ju bäst!

Postat av: fanny

skolka? jag? skulle aldrig falla mig in..

2006-10-18 @ 19:02:22
URL: http://faran.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits